8 sept 2013, 22:37  

Моят рицар! 

  Poesía » De amor
568 0 0

Моят рицар!



Да вдигнем чаши позлатени
за тази наша Среща и Любов,
за Миговете с Обич сътворени
и всеки влюбен поглед в зов.

Догосвам образа ти вековечен
на Рицар смел през вечността:
Неотразим, Красив, Сърдечен -
белязал с Обич моята Душа.

И благославям теб и този свят,
че ти си Тук и че те Има,
дори през Зима или в Листопад,
духът ти с моят дух се Слива.



Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??