Ти ме радваш и ти ме тревожиш, ти си моята болка и страх.
Ти си мойта надежда и гордост, изпитание мое и щастие.
Ти сили ми даваш да мога
по трудния път да вървя,
и вярата имаш, че можеш
дори да обърнеш света.
© Маргарита Todos los derechos reservados