Това не е изкуство.
Това е прост живот,
обвит и тясно свързан
с най-тежкото чувство.
Това е моят малък филм,
това е онзи ненаписан роман.
"Сам съм, пак сам, по-добре да съм сам."
Филм, в който аз съм всичко
и всичко е за мен -
и режисьор, и сценарист.
И главен актьор, и продуцент.
Защото така е най-неподправено
и най-естествено,
дори на пръв поглед
да е посредствено.
Защото нямам бюджет,
нямам екип, нямам талант.
Аз само сглобявам
от живота ми подадени препратки
и случват се проекти като Извадки
от моментни просветления
до финала на прехода ми
с едно естествено изпълнение,
което от край до край за мен е,
защото аз съм бил човекът-група.
За различни хора аз горях
и бях моторът, докато видях,
че на тях в един момент за мен
спира да им пука.
Надявам се, че всички ме чуха!
© Николай Todos los derechos reservados
но много рано си открил, че на някои "не им пука", да знаеш обаче
на други много ще им "пука" за теб- може и да не се познавате, е
това е трудният номер.Wali/Виолета Томова/