Българийо, единствена царице,
за теб живея всеки час.
И истинска, и силна, и прекрасна,
страна единствена на моите мечти.
Пред теб направих първите си крачки,
израснах силна в твоите поля
и думичката мама тук за първи път изказах,
обичам те и горда съм с това.
Българийо, за мене си онази,
която нося с гордост в моето сърце.
Велика си и непреклонно силна зная,
прекланям се пред тебе в този час!
© Петя Todos los derechos reservados