12 ago 2007, 21:46

Моята история 

  Poesía
690 0 0
Г одината си отминава,
А споменът за лятото остава.
Б еше слънчев юлски ден,
Р адост нежна пламна в мен
И морето беше тъй прекрасно,
Е дна любов ще помня ясно
Л юбов, за която винаги съм мечтала,
А и за която всичко бих дала...!

© Габриела Радева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??