6 abr 2008, 21:59

Моята любима 

  Poesía » De amor
714 0 0
Познавам те едва от дни,
уви, сърцето ми за теб тупти!
Твойта прелест, красота,
плениха мислите в моята глава!

Неповторимото ти ангелско лице
настани се трайно в моето сърце!
Та ти прекрасна си, неповторима,
ти си моята любима!

© Васко Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??