Моята любов... е болка -
боли ме от желанието
да съм с теб - избрана
със душа и тяло...
Моята любов... е нужда -
нуждая се от чувството
да се усещам... жадувана
във вечер теменужна...
Моята любов... е сила -
силна съм и себе си
да победя... орисана
с магия теб да покоря...
Моята любов... е буря -
опустошаваща сърцето ми
при мисълта да те загубя...
Моята любов - искаш ли я?!
© Ани Атанасова Todos los derechos reservados
дали ще я поиска