Моята любов не свършва тука
тя е с коренчета плъзнала у теб
тънките ластуни съм преплела с кука
чувства вплитала съм ред по ред
Моята любов е нежно засадена
тя живее в твоя малък двор
там на видно място подредена
расте от грижите на топъл взор
Моята любов цъфти в отплата...
с най-прекрасния неземен цвят
пурпурно припламваща в сърцата
тя е въздуха на малкия ни свят
Моята любов е благодатна, свята
искам с нея в теб да се вселя
аз да съм на щастието ти вратата
всичко с тебе искам да деля
Моята любов е дар от Бога
през очите ù спокойна гледам
ще раздавам колкото аз мога
със любимия си аз ще я споделям...
© Ирена Георгиева Todos los derechos reservados
Душата ми се напълни с любов!
Успех!