11 jul 2024, 18:55

Моята мечта 

  Poesía » Otra
160 0 0

Моята мечта 

 

Колко пъти се случи?

По най красивият начин се получи!

Как сбъдвате мечти не зная?

Не мога и не мога да позная.

Вие сте моята голяма мечта!

Няма нищо по хубаво от това да съм до всички вас

За тези моменти винаги жадувам аз.

 

© Нина Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??