МОЯТА МОЛИТВА
Бяхте войници, а вече сте светци,
бяхте най-отпред в кърви и мъгли,
не за облаги, а за идеали и възгледи,
не за последните, де станаха първи,
а за Родината на нашите деца и жени!
Роб не съм, аз благодаря и обичам ви,
не само и на датите във ваша чест.
Не сте мъртви - героите са вечни.
Затуй и като преродени, моля ви,
ангели, слезте или възкръснете,
но пак спасете вашия Господ!!!
© Слав Петров Todos los derechos reservados
ПОЗДРАВИ!