Ангел в рокля бяла
разсейва бавно тъмите
и след дълга раздяла
ще дойде тя - най-хубава от момите.
Като пролетно цвете чудесна,
прекрасна като богиня Афродита,
тя идва от селенията небесни
и душа към нея полита.
© Георги Todos los derechos reservados