Не зная Музата ми как изглежда,
но чувствам нежната й красота
и силата, с която ме повежда
да творя, да търся красота.
Искрено в душата ми посява
пориви, мечтания, любов.
Вярвай ми с неземния си зов
от жестоко време ме спасява.
" Добре организираният хаос "
сега е в своя златен период
и с тактична безпощадност бавно
гаври се с нормалния човек:
Музо моя, в мен безспир гори,
мрачен ад край мен да е дори.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados
Ако не бях твой, нямаше да го правиш. Така те чувствам по- близо.