Една жена, като сияеща из необятното небе звезда.
Единствена и неподправена във моя свят си ти!
Като песен романтична галиш нежно всички сетива,
В ума ми палиш пламък и разпръскват се искри!
На върха на щастието влюбен пак към тебе тичам,
Да вкуся устните ти, припряно аз минутите броя,
Невъзможно е да спра да казвам колко те обичам,
Душата ми празнува тази наша споделена тишина!
Щом докосна се до теб, безмълвен аз усещам рая,
Изливат се от мен слова, от любовта ни вдъхновени,
Благословен ще бъда, ако останем заедно до края
Безпределно да обичаме в отреденото ни време.
Гласа ти нежен като на дете невръстно обожавам,
Любовни песни пее той във моята душа ранима,
мислите ми все към теб летят и отсега признавам:
ти си моят сбъднат блян, ти си моята Полина!
Посветено на моето момиче!
11.09.2024г.
Варна
© Todos los derechos reservados