23 feb 2007, 21:57

Моята сестричка 

  Poesía
2730 0 6
Имам си сестричка малка
много ми прилича на русалка.
С коса златиста
и очички сини кат мъниста.
Тя е радостта на мама
а аз на нейната промяна!

© МАРИНА ДИМИТРОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??