31 oct 2008, 22:43

Моята страна прекрасна 

  Poesía
507 0 0
Аз виждам гледката прекрасна -
с птици бели в небесата,
с тях да летя в небесата,
да пърхам в тишината
и искам да литна
високо в низината,
да пипам с ръце земята,
да видя света прекрасен,
както никой досега,
да видя Юпитер и Марс,
над мене слънцето злато да излива,
както искам аз...
И пак в България да си дойда със земята,
защото от всички най-велик и добър
е Господ на земята...!

© Кристиян Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??