Ръцете ми - премръзнали през бурите,
Очите - заслепени от насрещен вятър,
Сърцето ми - небиещо за другите
И пътят ми - изпълнен с непознати,
Целуната от спомена за сбогом,
А само там да те докосна мога.
Р.Ч. 2007-2013
© Росица Чакърова Todos los derechos reservados