Когато ръката ти, в ръката ми вплетена стои, тогава, сякаш хванала света съм.
Държа всичко в двете си ръце и с тях обгръщам цялата вселена.
Не ми трябват добрини, не ми трябват грехове!
Аз държа цялата вселена.
© Памела Todos los derechos reservados