Мушкато
(... спомен за баба)
Преди да се търкулне
слънчо в двора
и чановете медни
пак да заговорят...
Преди да метна
прясна пита,
замесена с вода
напита...
Мушкатото
ще се усмихне.
От него снощи
китка обич
свихме...
11.02.2011 год.
© Радка Миндова Todos los derechos reservados