10 sept 2007, 22:12

МУТАЦИЯ 

  Poesía
484 0 1
МУТАЦИЯ

Кацнал бръмбар на трънка
и започнал вицове да дрънка.
Отгде го чули комари - все отбор стражари.
Заритали го с ритници и бръмбарчо станал къртица.

© Венцислав Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??