Бате Бойко награби се добре,
скъта в офшорки милиони,
че има будала да го избере
и не го ловят наши закони!
Има той къща в Барселона,
със заплатата ли я купи,
следял го Радев с дрона,
смята ни за слепи, глупи.
Банкноти човекът наредил,
сложил кюлчета за украса,
родата с поколения осигурил,
пояса си той съвсем разпаса!
Дотам властта огромна ни води,
когато порочен е целият модел,
но тук политик в затвор не ходи,
затова постига егоистичната си цел!
© Георги Todos los derechos reservados