Докато хора едвам оцеляват,
някои политици се забавляват
с Пеевски или в Студентски град.
Не виждат, че хора страдат от глад,
не виждат на бездомните сълзите,
мислят само за властта и за парите...
Най-бедни сме в Съюза Европейски,
а онези крият се зад кордон полицейски.
Докато хората умират,
щедро партиите финансират.
© Георги Todos los derechos reservados