МУЗА
Ти просто си замина
и сякаш ме забрави.
Но аз без теб умирам,
не знам какво да правя.
Как искам да изпиташ
и ти тъга по мене!
За мен животът няма,
няма смисъл,
щом с теб сме разделени.
Ти някога ми рече:
"Ще бъда муза твоя!"
а днес си далече...
Какъв живот е тоя?!
Делиш легло със друга,
а аз на други пея.
Но зная - ще се влюбиш
и с таз мечта живея.
Душата ти обичам,
че тя е част от Рая
и цял живот след теб
ще тичам, тичам
и с теб ще съм накрая!
Ти някога ми рече:
"Ще бъда муза твоя!",
а днес си далече...
Какъв живот е тоя!?
Какъв живот е тоя...
121204
© Теменужка Маринова Todos los derechos reservados