31 jul 2010, 13:16

Музика 

  Poesía » De humor
601 0 0


Мелодията в душата,
ритъмът в главата.
Раз, два, три,
стъпка встрани.
Бързо танца разбери
и такта му хвани!

© Лала Пеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??