23 ene 2011, 11:59

Музика 

  Poesía » De amor
890 0 18

Вдъхновено от " Наздраве..." Djein_Ear (Евгения Тодорова)

 

 

Бръсначите в сърдечните ни вени
ще впият остра болка - до разрязване...
и ако аз съм в теб, а ти във мене,
то нека Любовта с очи разказваме...

И някой ден, когато осъзнаем,
че сме половинката на истинското Цяло
и онзи порив истински зарàзен е,
то нека е страстта ни одеяло -

завивка за разголени до край души,
цигулка, лък извила върху огъня,
и музика, що времето руши
от струните в прегръдката на  спомена...

© Михаил Цветански Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??