9 jun 2009, 18:17

Музиката 

  Poesía » Para niños
842 0 0



Музиката е птица волна,

летяща в необятния простор.

Тя ще ме излекува, когато съм болна,

когато вали - ще ми дава подслон.


Тя всеки ден на криле ме понася

и води ме нейде далеч,

в нов чуден свят ме унася...

и ето - усмихвам се веч.


Когато ми е тъжно, ме развеселява,

когато плача - сълзите изтрива...

Когато съм в беда, тя все ме спасява,

не мога да заспя - тя ме приспива...


Музиката е мое успокоение,

когато ми е кофти деня,

в нея търся аз спасение - 

ТЯ Е МОЯТА СЪДБА!

© Радина Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??