Като звук от струна на китара
ще се разлея в твоята душа.
Познат акорд и нежност бяла.
Летен цвят в черното сърце.
Ще те накарам мелодията да почувстваш,
китарата на боговете днес е твоя.
Потърси в теб музиката на душата,
а аз ще потърся щастието зад завоя.
Аз ще бъда нотите ти цветни,
опънатата струна добрина.
Очите ти на екс аз ще изпия
и ще разлея музиката по света
© Сюзън Смърт Todos los derechos reservados