Чувам песента на тревите.
Чувам зова на горите.
Чувам лъчите на слънцето.
Чувам звездите на луната.
Имаме тази възможност
да изпитаме сърцето на живота.
Носим в себе си възможността
да мечтаем, да сбъдваме мечтаното.
Всеки трябва да открие своя начин-
по пътя към нещо съкровено.
Да изпитаме смелостта да създаваме.
Да изпитаме душата да обичаме.
Няма какво да чакаме повече,
тази магия всичко преодолява.
Живота идва и си отива.
Но всичко идва на мястото си.
Имаме този единствен път,
да изпитаме сърцето на живота.
Носим в себе си способността
да страдаме и да се радваме.
Всеки изписва своята история-
по пътя към нещо съкровено.
Да живеем без да нараняваме.
Да изпитаме музиката на живота.
Няма какво да чакаме повече,
изборът да обичаме - всичко преодолява.
Живота си отива, но и остава.
И всичко идва на мястото си.
Чувам полета на птиците.
Чувам танца на небесата.
Чувам зова на земята.
Чувам гласовете - да обичам.
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados