Слушам музиката,
потъвам във въздействието ù призрачно.
Усещам ритъма!
Усещам нещо истинско!
Сливам се с нотите.
Чувам сърцето си.
Свалям на света оковите
и усещам себе си!
Затварям очи - картини от живота ми.
Истинноста на действията в света ми.
Отварям очите си... Реалноста пред мене
ме кара да жадувам за съня си!
Пускам мелодията, усещам спокойствието.
Усещам мечтите - сбъдват се, затворя ли очи!
А музиката свири...
И знам, тя ми помага, тя ще ме спаси!
Доверявам ù се! Тя не ме подвежда!
Слушам ритъма в тъмата!
В друг свят тихо ме отвежда
и чувам само пианото там, в тишината!
Изправям се! Продължавам да се боря!
Реализирам мечтите, съживявам душата!
Зная, че аз мога
да превърна в светлина тъмата!
Слушам музиката и зная, че съм силна!
Силна съм през всичко да премина!
Тече във вените ми топлината, така истинска!
Всяка болка, зная, мога да отмина!
Вярвам! Вярвам в себе си!
Защото само това ми остана!
Нещо ценно, нещо истинско...
Нещо, неподлежащо на измама!
Много препятствия преминах
и още хиляди са там пред мен.
Към много хора изстинах,
но аз ще мога да оцелея и утрешния ден!
... И продължавам да слушам ритъма...
© Инна Todos los derechos reservados