Място в класацията
Често буди ме – да се похвали:
„Стих написах, но едва ли
ще го прочетеш сега –
ти сам решаваш си кога.
Само трябва да гласуваш,
няма нужда да умуваш...
да напишеш коментар –
щом приятел си ми стар!
П(р)очитатели намирам,
но до тебе пак опирам –
за глас е нужна регистрация,
а искам място в таз класация.”
© Валентин Добрев Todos los derechos reservados