18 dic 2008, 17:39

Мъдростта... 

  Poesía
497 0 0
 

          

Мъдростта...

           "Не всеки може с мъдростта да свикне.
             Приема я тоз, който е готов."

                                        Валентин Йорданов

Мъдростта е и болка, и вяра,

надежда и обич... и смърт...

Тя пътека и път е... и гара...

Тя е съвест и полет... и съд...

 

Мъдростта е и дар, и разпятие...

и е клетва, и шепот, и вик...

Тя на дните ни слънце и мрак е...

Избор, който да правим сами...

 

Мъдростта е и сила, и клада,

и е вечна борба... и покой...

Тя е тази, която ни кара

да намираме свят и път свой...

 

                   

© Ваня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??