28 mar 2021, 7:39

Мъдростта 2 

  Poesía » Filosófica
275 0 0

Не се отчайвай, не тъгувай

ако на проблем се натъкнеш.

Животът е път, по него пътувай,

винаги има как да се измъкнеш.

 

Просто мъдро, философски гледай,

не губи смелост, самообладание.

Лесно не се постига щастие, рай,

но слънце идва след всяко страдание.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??