С четене на стих след стих,
истина една открих:
мъдрото и кратко слово
има тежест на олово.
И се мъча яко, брат,
и превивам своя врат
мъдростта за да е сладка
да я пиша с фраза кратка.
Справям ли се или не,
падам ли на колене,
туй читателят ще каже
и с оценка ще покаже.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Поздрави от мен и приятни съботен и неделен ден!!