1 may 2015, 9:26

Мъгла 

  Poesía
332 0 2

Пак мъгла ни е проблема. 
Пак ни трови неизвестност. 
Хамлет бори се с дилема, 
ние борим се за честност. 

А Ромео под балкона 
плаче от любов и криза. 
Дон Кихот заклал си коня. 
В бой с глада той явно влиза. 

Вече докер е Отело. 
Пепеляшка - безработна... 
Театралната неделя 
е курбан за неграмотни. 

Сеят глупост сериали 
и намират блага почва. 
С писъка на театрали 
пак пробуждане започва. 

Нужни са шамари здрави 
да разсеят днес мъглата, 
но дордето се изправим 
пак поглъщаме... бозата!

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??