24 mar 2013, 16:20

Мъгла 

  Poesía » De amor
480 0 0

Прегръщам небето през тебе и слисан

немея пред птици, които носят любов,

а ми трябва само силната мисъл -

да се събудя и за теб да съм готов...

 

Защото не докосвам небесата,

защото преминаваме един през друг,

а птици са очите ти, през мъглата,

които ми нашепват, че съм тук...

при теб!

© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??