Омръзнало ми е да слушам,
как времето летяло безвъзвратно,
пробват се да ме поучат,
че няма връщане обратно.
Капризите били ми много,
тъй нямало да стане,
размятат пръст към мене строго,
повтарят "хайде, давай, хайде".
"Часовникът тик-така - няма време,
трябва мъж да си намериш,
в торбата бъркай, к'во ти дреме,
късмет - какъвто го уцелиш…!"
Аз обаче се не давам,
упорито се сражавам
и напук на всички вас
си седя сама у нас!!!
03.03.2021
© Ивелина Тодорова Todos los derechos reservados