Често мъжете ги дебнат маймуни -
много красиви, но с празни кратуни.
Мъжете знаят, че не ги обичат,
ала обичат след тях да тичат...
Да се катерят на страстта на клона,
да си люлеят Онуй и Нагона.
Маймуните мъжкото Его чешат
и скритите мисли решат ли, решат...
Мъж ли съм? Как ? Няма да ù откажа!
Няма кой на жена ми да каже.
Често мъжете ги дебнат маймуни,
които изпразват и мъжки кратуни...
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados