21 jun 2006, 23:41

Мъжете, жените, мъжете... 

  Poesía
746 0 6
Кой от вас, мили наши мъже,
ни се хвали: "Аз познавам жените"?
Всеки си мисли, че знае добре
защо са смехът и плачът във очите.

Природата наша, тази силна магия,
разтърсва умът ви и слиза поройна,
дълбоко в сърцата, където сме ние -
дъждът и дъгата на вашия спомен.

Да събудим душите  ви, малко лирично,
че те са заспали  в гърдите дълбоко.
Неподвижно стаени и притихнали,
чакат света автопилотно. 

И нека извикат после така,
че и глух да ги чуе: "Аз я обичам
и нося я в мене!" -онази Жена,
събудила в мене всичко първично.


© Петя Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??