19 mar 2010, 22:24

Мъжка песен 

  Poesía » De amor
543 0 4

 

 

                                                                                          Няма друг великолепен кораб

                                                                                          в човешкото море, освен

                                                                                                                                 самотата...

 

 

Защото брегът е спасителен пристан

за мойте и твойте надежди...

Аз се нося на призрачен кораб,

в мъртъв щорм е морето.

Аз съм твоята мъжка история

неизречена,

аз съм онзи,

дето с него ще тръгнеш на път.

И ще стискаш морския пясък

вместо случаен билет.

 

 

С него пясъчни кули

строя и събарям в съня ти,

А колко често ти ме сънуваш?

Аз съм твоята лятна история,

ти си моята фея морска.

 

 

И си мислиш, че е лесно?!

Забрави, ако успееш...

© Янко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??