11 ene 2014, 20:50

Мъжките Сълзи 

  Poesía » De amor
573 0 1

“Мъжките Сълзи”

 

Когато той заплаче и сълза от очите му се отрони,

погледни го във очите там ще видиш себе си.

Когато сърцето тихо проговори му,

то трепти и пита “- Къде ли си?”.

 

Усмивката му само ти можеш да подариш,

когато нежно се усмихнеш и види ангелските ти очи.

Той мисли за теб, когато ти сладко спиш

и копнее да запали в сърцето ти искри.

 

Ти за него си най красивата Жена 

и той за теб е готов Океана да преплува.

Вижда много, но за сърцето му ти си Една,

И той желае само твоите устни да Целува.

© Витан Савов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??