Мъжките сълзи
Красиви ли са мъжките сълзи,
когато плачат силните мъже!
Боли душата. Раната кърви!
А те не спират в тяхното сърце!
Красиви ли са мъжките сълзи,
родени от любов и изневяра?
Болката събрана в две очи,
изгубили надежда, сила, вяра!
Красиви ли са мъжките сълзи,
когато любовта е надалече
и само спомен връща те преди!
Прекрасен спомен, като болка вечен!
Когато плаче мъжкото сърце,
излъгано, самотно във забрава
като звезда в безкрайното небе
дори и без любов не се предава!
Красиви ли са мъжките сълзи?
Красива ли е болката в душата?
Дали красиво е да те боли,
когато си самотен в тишината?
Човек обича, страда и мълчи!
Дори и болката се преживява!
Красиви ли са мъжките сълзи?
Следа в сърцето винаги оставят!
© Георги Иванов Todos los derechos reservados