Мъжко
(на съпругата ми)
Такава си --
разголено-прекрасна!
Жарава си,
разпалена и страстна!
С разголена душа ми се отдаваш,
с прекрасно тяло ме разбуждаш,
с разпалена любов ме нажежаваш,
със страстен мирис ме възбуждаш!
Жарава си!
Разголена и страстна!
Такава си --
разпалено-прекрасна!
С очи те гризкам,
с устни те целувам,
с любов те искам,
с обич те жадувам!
Приятелка, сестра, съпруга,
на наште дечурляци мама,
Наталийке, не искам друга,
сал тебе, готина мадама!
Обичам те, любима...
07. 01. 2011 г.
Прага
© Станимир Тахов Todos los derechos reservados