23 jul 2010, 11:57

Мъжко пране 

  Poesía » De amor
913 0 11

                         МЪЖКО   ПРАНЕ

 

               Посмейте  се,  мъже. Какво  разбирате?

               Присмехът  в  очите  ви  се  крие,

               затуй, че  вашият  съсед  простираше

               дрехите  си  мъжки  и  ги  шиеше.

               Жената  на  един  от  вас  бе  плакала,

               срещнала  вика  на  самотата...

               А  той  си  пееше,  даже  и  понякога

               танцуваше  до  късно  със  луната.

 

                                                         Илия  Вълчев

 

© Илия Вълчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??