Защо в теб се влюбих?
Да съжалявам - не зная?
Да се радвам - желая?
А може би повече да се старая?
Ти вникна в мен дълбоко
и запали чувства страстни.
Но ме и рани жестоко
с твои думи така ужасни.
Да сме заедно - мечтая.
Да се обичаме - копнея.
Но трябва да си с мен,
а не с нея.
Както искаш думите ми ти тълкувай,
но знай, че аз съм с теб - не се страхувай.
И позволи ми да те обичам и
"Мъжът на моя живот" да те наричам.
© Мария Димитрова Todos los derechos reservados