Мъжът на петдесет години,
щом до днес така достойно е живял,
има още щастие да види и
любов да дава - дето не е дораздал.
Щом обърнеш се назад във дните
и приятелски усмивки видиш вред -
значи си ковал живот достоен
и си станал истински човек!
Пътят щом в пътеки криволичи,
значи Господ избор ти е дал,
а обичан от съдбата -
ти щастлива си избрал!
Петдесет години не е малко,
за да сториш хиляди дела,
за да имаш днес насреща си съпруга, син и дъщеря,
дето само с поглед те обичат... и благодарят!!!
Мъжът на петдесет години,
щом съкровище такова има,
има още щастие да види
и любов от хората да взима!
Посветено на един прекрасен човек, за прекрасен юбилей!
25,05,2008 год.
© Мартина Кирилова Todos los derechos reservados