Отново те сънувам !
Кой си ти и как се осмеляваш да
нахлуваш в съня ми?
Защо не ми покажеш лицето си?
Криеш се, но от какво?
Може би те познавам!
Всяка нощ те сънувам
базседнал бял кон,
целия облечен си в бяло,
в ръката си държиш послание ...
¨Обичам те...¨ - за мен ли е?
Но, кой си ти?
Кажи!
Мажат във бяло...
сега разкриваш лицето си...
Виждам те!
Ти си... , ти си... , ти си
мечтата бяла!
Ти си мажат които преди време исках да обичам!
Варна се!
Избърса сълзите от очите ми,
стопли нощите ми, макар и в съня!
Този сан...
и мажат в бяло сгряха
премръзналото ми сърчице!
Още канти в ушите ми като ехо посланието което предаде ми ти...
¨ Обичам те и ще съм завинаги до теб!¨
© Добромира Николова Todos los derechos reservados
и мажат... "