9 ago 2009, 21:25

Мъка 

  Poesía
827 0 0

Навсякъде си с мен!... Защо?...

Като черна сянка ме следиш...

Сълзи се стичат... Но за какво?!...

Питам те! - но ти мълчиш,мълчиш!...

Пробождаш с нож ти моето сърце,

харесва ти това, нали?!...

В душата се спотайваш на дълбоко

и пробождаш толкова жестоко!...

За тебе няма час, за тебе няма ден...

Нахлуваш като ураган,

но трудно си отиваш...

Дали те искам? - ти не питаш...

Идваш и със мене редом ти стоиш...

Аз... Аз те гоня, но не тръгваш...

Защо?... Ти пак мълчиш, мълчиш!...

© Люси Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??