Времена смутни настанаха,
превзеха мойта душа.
Там отдавна останаха
само отчаяние, мъка, тъга...
Не зная как го допуснах,
някога не беше така.
Последния влак май изпуснах,
жив без живот съм сега...
© Владислав Todos los derechos reservados
"Страдание и немощ — това създаде всички отвъд светове; и онова кратко безумие на щастието, което познава само най-страдащият."
Поздравления!