Не питам.
Няма и да го направя.
В очите ти ще търся
отговори, от които се нуждая.
Не говоря.
Само тихо гледам те.
И ти поглеждаш ме.
Накрая.
Зеници тъмни.
Кожа бяла.
Устни плътни.
Допир,
който с шипове изгаря…
Разкъсващо стенание.
В съзвучие
с наслада.
А после…
Тишина и мрак играят.
Над голота.
Копринена.
Която страстно ни улавя…
В плен.
Мълчанието продължава.
Стрелката вече
след 12 преминава.
Късно стана.
Утре заминавам.
Да има друга дата
се надявам.
Но аз мълча. Не питам.
Няма и да го направя.
В очите ти ще търся
отговори, от които се нуждая.
Не говоря.
Само тихо гледам те.
И ти поглеждаш ме.
Накрая.
06/12/12 На Веско
© Катерина Todos los derechos reservados