В Тишината на покоя
Не Искам да загубя думите
И само дъХ и шепот на криле край мене
В нОщта на мойте тайни скрити
Далечни споМени изгарят в мрака
нечути Истини почти забравени
не ме Разбра – до болка вече зная
ти сам избра –
стената от мълчание
да бъде края…
© Сиана Петкова Todos los derechos reservados