Мълчание във въздуха се носи,
в сърцата нещо се разчупи,
не сме предишните актьори,
живеем вече с нашите роли.
Научихме се на преструвка,
тя стана част от новия ни ден,
кога ще свикнем с правилата,
със греха и самотата...
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados